't Kleigats alternatief Carnavals Feest 2021

 

Fendert Lokaal Leutspecial

Het volledige alternatieve carnavals programma kunt u vinden in de speciale leut uitgave van Fendert Lokaal (an 09-02-2021). U kunt via deze link de leutspecial downloaden op pdf formaat.

 

 

 

Kleigats digitoal carnavalscafé

De Gospelpompers en de Dijkrakkers organiseren een superleutige interactieve livestream vol plezier, gezelligheid en genot. Op zaterdag 13 februari start om 13.11 het digitaole carnavalscafé: een sensationeel digitale carnavalsmiddag om nooit te vergeten! Via de link www.twitch.tv/kleigat kom je op de livestream of kun je de livestream nog terugkijken.

U kunt via deze link het programma downloaden op pdf formaat.

 

Speure naor dun leut

Wie wil er nou binnen zitten met carnaval? Jij niet hè? Daarom hebben de Kleibatsers hartstikke leutige speurtochten uitgezet voor jong én oud. Voor wandelaars én fietsers. Trek je carnavalskleren aan, zet een gezellige hoed op en trek erop uit door de mooie Kleigatse straten en polders!

Het zijn maar liefst twee speurtochten geworden: de Plezierige Plaotjes Speurtocht en de Carnavaleske Kleibats Speurtocht

Plezierige Plaotjes Speurtocht

In de kern van Fijnaart zijn 22 versierde huizen/ramen op de foto gezet die opgespoord dienen te worden. Soms is enkel een detail op de foto gezet. Op de bijbehorende plattegrond is met rode cirkels het zoekgebied aangegeven waar deze huizen/ramen te vinden zijn. Heb je er één gevonden noteer dan het huisnummer bij het juiste fotonummer op het antwoordformulier. Ga door tot je alle foto’s gevonden hebt. Hiermee maak je kans op één van de drie leuke prijzen!

Je kunt het antwoordformulier inleveren bij de Prins Basterino (Koolmees 43). Vergeet niet je naam, telefoonnummer en email adres in te vullen. Voeg hier een leuk bericht, foto of carnavaleske kleurplaat aan toe en misschien maak je wel extra kans! De oplossing mag ook gemaild worden naar mediakleibatsers@outlook.com.

De speurtocht kan gelopen of gefietst worden van 10 tot en met 19 februari. Je mag zelf weten waar je start en wanneer je start. Per gezin mag er maar 1 antwoordformulier ingeleverd worden. Op zaterdag 20 februari zal prins Basterino de prijswinnaars bekend maken via social media.

kunt via deze link het formulier en plattegrond downloaden op pdf formaat.

Carnavaleske Kleibats Speurtocht

Wil je wat verder wandelen, rollerskaten, steppen of fietsen doe dan de Carnavaleske Kleibats Speurtocht.

In en rondom Fijnaart zijn 27 kleibatserslaarzen verstopt met een letter erop. Op de plattegronden van de Carnavaleske Kleibats Speurtocht, zie je waar ze verstopt zijn. Vul de gevonden letters in op het antwoordformulier bij het nummer waar je deze gevonden hebt. De letters op de laarzen vormen samen een zin (ze staan al in de goede volgorde). Deze zin is de oplossing van de speurtocht en hiermee maak je kans op één van de drie leuke prijzen! Je kunt het antwoordformulier inleveren bij de Prins Basterino (Koolmees 43). Vergeet niet je naam, telefoonnummer en email adres in te vullen. De oplossing mag ook gemaild worden naar mediakleibatsers@outlook.com.

De speurtocht kan gelopen of gefietst worden van 10 tot en met 19 februari. Je mag zelf weten waar je start en wanneer je start. Per gezin mag er maar 1 antwoordformulier ingeleverd worden. Op zaterdag 20 februari zal prins Basterino de prijswinnaars bekend maken via social media.

U kunt via deze link het formulier en plattegrond downloaden op pdf formaat.

Fendert Lokaal Leutspecial 2021.jpg

Door de COVID-19 Maatregelen is het carnavalsseizoen 2021 aangepast.

Kijk voor de laatste updates over ons programma via onze nieuws pagina.

 

Volg ons op social media via de volgende kanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/dekleibatsers

Instagram: https://www.instagram.com/dekleibatsers

Twitter: https://twitter.com/DeKleibatsers