grote  Kleigatse Loterij 2020

 

KLEIGAT – Carnavalsstichting de Kleibatsers organiseert ook dit jaar de Grote Kleigatse loterij.

De voorbereidingen voor carnaval 2020 zijn reeds in volle gang. Er is voor elke doelgroep wat wils: Kinderochtend, Grijze Duivenbal, Kinder-optocht, Tienerbal et cetera. En natuurlijk de Grote Kleigatse Optocht! 

 

Om al deze activiteiten te kunnen bekostigen houdt carnavalsstichting de Kleibatsers de Grote Kleigatse Loterij. Met de opbrengst kunnen diverse activiteiten georganiseerd worden voor doelgroepen die dat zelf niet kunnen én kunt je een grote geldprijs winnen!

 

Vanaf dinsdag 21 januari kun je één van de goedgemutste vriendelijke vrijwilligers aan de deur verwachten, die je vragen een lot te kopen in de Grote Kleigatse Loterij. 

Dus als de bel gaat; doe alsjeblieft de deur open, gooi de deur niet dicht en koop een of meerdere loten voor een leefbaar Fijnaart. De officiële trekking vindt plaats na de Vlegelverbranding in het Vlegelcafé op dinsdagavond 25 februari 2020. 

 

De loten worden je tijdens een huis-aan-huis verkoop èn tijdens verschillende carnavalsevenementen aangeboden voor slechts €2,- per lot. Met deze kleine financiële steun maak je kans op serieuze geldprijzen van maar liefst €440, €330,- of €220,-.  Dat zou een lekker carnaval zijn: aan het einde van het feest krijg je geld toe! Ook worden verschillende leuke troostprijzen uitgereikt door Prins Basterino dun Eerste. 

 

Na de trekking worden de winnende lotnummers gepubliceerd in Fendert Lokaal alsmede deze website en  Facebookpagina van Carnavalsstichting de Kleibatsers

loterij_2020.jpeg