Carnavalszaterdag aanders dan anders mèr wel leutig!

De Fendertse carnavalsorganisaties slaan de handen ineen om de carnavalsgedachte in ons mooie dorp levend te houden. Gospelpompers, Dijkrakkers, horeca exploitanten en natuurlijk de overkoepelende carnavalsstichting de Kleibatsers hebben met goedkeuring van het OMT een nog nooit eerder vertoond leutprogramma voorbereid.

 

Pre-corona stond de Kleigatse carnavalszaterdag steevast in het teken van de grote optocht, de prins en gezellige bals in de lokale horeca. De optocht en de bals slaan we een jaartje over, maar de gezelligheid blijft in ons leuke dorp.

Kleigats digitaole carnavalscafé

Gezamenlijk organiseren de carnavalsorganisaties een interactieve livestream vol plezier, gezelligheid en genot. Tijdens deze verrukkelijke en extatische middag draaien Fijnaarts beste carnavals-DJ’s live feestnummers van nu en toen. Tussen de carnavalskrakers door gaan jullie genieten van humoristische sketches, Kleigatse carnavalsbeelden, tonpraoten, ’t Kleigats nieuwsbericht en professionele videoclips van onze lokale carnavalsartiesten. Ook prins Basterino dun Eerste komt even via bits & bytes tot zijn onderdanen. Omdat ook de casino’s door de lockdown geveld zijn wordt er tevens een loterij met schitterende prijzen georganiseerd.

 

The Masked Singer Kleigat

Waar je ongetwijfeld echt voor aan het scherm gekluisterd zult blijven is the Masked Singer Kleigat. Ga dus vooraf naar het toilet en zet je (gekoelde) drankje en hapje alvast klaar. Verschillende bekende Fijnaarters vertolken gedurende de middag gemaskerd en wel op sensuele wijze hun favoriete carnavalshit. De organisatie selecteerde louter en alleen getalenteerde BF’ers (Bekende Fijnaarters) voor deze sensationele topshow. Gegarandeerd hoogstaand amusement waarover nadien en zelfs nog tijdens de volgende carnavalsjaren lang nagepraat zal worden!

 

We viere oonze mijlpaol digitaol

Een betere invulling van het aangepaste motto dan ‘t Kleigats carnavalscafé is niet denkbaar. De interactieve livestream start net als de grote optocht stipt om 13.11 uur (elf over een). Dus zorg dat je om 13.00 uur met verbinding je tablet, desktop, laptop of tv zit. En vergeet de hapjes en drankjes niet. De Kleigatse belofte aan jullie allemaal: het wordt een digitale carnavalsmiddag om nooit te vergeten! Via de link www.twitch.tv/kleigat kom je op de livestream.

 

Fendert Lokaal

Houd het Fendert Lokaal goed in de gaten. Volgende week is er meer nieuws over het Kleigatse alternatieve leutprogramma!

Carnavalscafe.jpg