Nieuws over het Carvanavls Seizoen 2021

Carnaval is een belangrijk feest in Ut Kleigat! 

 

Er is veel ambitie aanwezig om er ieder jaar weer iets moois van te maken. Maar helaas heeft ut Kleigat natuurlijk ook te maken met het corona virus.

 

Met de maatregelen die er waren voor 28-9-2020 waren er nog leuke ideeën om er alsnog een gezellig (corona proof) feestje van te maken. Vrijwilligers, raadsleden, trekkers en bouwclubs waren samen al volop op zoek naar mogelijkheden. We hadden nu eenmaal te maken met beperkingen maar er waren zeker ook nog mogelijkheden.

 

Helaas werden de beperkingen zwaarder en kregen we niet alleen meer maatregelen maar ook steeds steeds meer maatschappelijke risico´s. De ideeën werden steeds moeilijker om te realiseren en het echt vieren van carnaval zat er niet meer in.

 

Daarom hebben wij ook in Ut Kleigat het lastige besluit moeten nemen om onze activiteiten voorlopig te staken. Dus Ellufde van dun Ellufde kan helaas niet doorgaan en de plannen voor carnaval 2021 gaan voorlopig helaas in de ijskast.

 

Zoals al eerder aangegeven is er genoeg ambitie in Ut Kleigat om er altijd weer iets van te maken dus zodra er weer mogelijkheden zijn gaan we die kansen benutten. 

 

We zien jullie graag bij het eerstvolgende activiteit!